Individuele begeleiding

Geestelijke begeleiding en individuele opstellingen – Carla
Als mens kom je vroeg of laat momenten in het leven tegen waarop je wordt stilgezet, soms zelfs geen woorden hebt en alles wat je zorgvuldig hebt opgebouwd overhoop lijkt te liggen. Dit kan veroorzaakt worden door verlies van een liefste mens, een scheiding, andere levensfase, door…..
Alles wat zeker leek komt in een ander perspectief te staan, ook wat jij geloofde en waar jij je inspiratie en levenskracht vandaan haalde lijkt te wankelen.

Soms heb je een luisterend oor nodig of iemand die je helpt de wirwar van je leven te ontrafelen en die een eindje met je oploopt. Het kan belangrijk zijn je levensverhaal te vertellen en opnieuw in kaart te brengen en is het waardevol je bronnen te (her) ontdekken. Die iemand wil ik graag voor je zijn. Natuurlijk maken we eerst in alle vrijheid kennis met elkaar en bespreken we welke route jij wilt volgen. Hierbij is ook een individuele opstelling mogelijk.

Gesprekstarief: € 70 per gesprek

Hulp bij psychische klachten en coaching – Henk
Je kunt bij Henk terecht voor individuele gesprekken als er bijvoorbeeld sprake is van emotionele problemen, uitputtingsklachten, stressklachten, negatieve gevoelens of problemen met verwerking van pijnlijke gebeurtenissen. Dit kan gevolgen hebben in het dagelijks functioneren, zowel privé als op het werk. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende therapievormen en inzichten op gebied van Acceptance and Commitment Therapy, Cognitieve therapie, Mindfulness en Interactievaardigheden.

Gesprekstarief: € 70 per gesprek