Henk

Werkervaring
Sinds juli 2019 ben ik werkzaam als Praktijkondersteuner GGZ bij de Huisartsenpraktijk De Brink in Wezep. Jarenlang was ik werkzaam bij GGZ Centraal in Ermelo in diverse managementfuncties en betrokken bij zorgontwikkeling op gebied van intensieve ambulante behandeling (FACT). Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige was ik verbonden aan verschillende behandelprogramma’s op gebied van psychose, persoonlijkheidsproblematiek en problemen op gebied van auditieve hallucinaties. Vanaf 2011 was ik als behandelaar verbonden aan Hezenberg GGZ in Hattem.
In de afgelopen jaren volgde ik opleidingen op gebied van Cognitieve gedragstherapie, Dialectische Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, Interactievaardigheden (De Mat), EMDR, Brainspotting en Methode of Levels (MOL)

Kerkmuziek
Naast mijn werk in de GGZ was ik vele jaren als cantor/kerkmusicus verbonden aan de Maranathakerk in Ermelo. Ik studeerde orgel en kerkmuziek bij Nico Verrips in Meppel en Piet van der Steen in Utrecht. Momenteel volg ik lessen bij stadsorganist Ab Weegenaar in Kampen en ben ik als organist verbonden aan de Kruiskerk te Wezep en de Kapel van de Hezenberg in Hattem. Ik volgde de Meerjarige Dirigenten Opleiding in Utrecht en nam diverse malen deel aan de Kurt Thomas Cursus aan het Utrechts Conservatorium.