Henk

Werkervaring
Sinds juli 2019 ben ik werkzaam als Praktijkondersteuner GGZ bij de Huisartsenpraktijk De Brink in Wezep. Daarnaast geef ik groepstherapie in de Hezenberg, Christelijk Centrum voor GGZ, Pastoraat en Retraite te Hattem. De Hezenberg is een GGZ-instelling en biedt o.a. de mogelijkheid voor klinische behandeling voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek (Cluster C) Jarenlang was ik werkzaam bij GGZ Centraal in Ermelo in diverse managementfuncties en betrokken bij zorgontwikkeling op gebied van intensieve ambulante behandeling (FACT). Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige was ik verbonden aan verschillende behandelprogramma’s op gebied van psychose, persoonlijkheidsproblematiek, mindfulness, en problematiek rond het horen van stemmen.
In de afgelopen jaren volgde ik opleidingen op gebied van Cognitieve gedragstherapie, Dialectische Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, Interactievaardigheden (De Mat), EMDR en Methode of Levels (MOL)

Kerkmuziek
Naast mijn werk in de GGZ was ik vele jaren als cantor/kerkmusicus verbonden aan de Maranathakerk in Ermelo. Ik studeerde orgel en kerkmuziek bij Nico Verrips in Meppel en Piet van der Steen in Utrecht. Momenteel volg ik lessen bij Ab Weegenaar in Kampen en ben ik als organist verbonden aan de Kruiskerk te Wezep. Ik volgde de Meerjarige Dirigenten Opleiding in Utrecht en nam diverse malen deel aan de Kurt Thomas Cursus aan het Utrechts Conservatorium.
Koorzang is een van mijn passies en ben ik als zanger verbonden aan Kleinkoor Caprice.